Fiorillo Giovanni

Assistant-level staff Technical, scientific, technological, IT and general services sector

Contacts

Workplace

Via Celoria, 2
20133 MILANO (MI)

Office phone number
02503 16645
University email address
Research

Publications

  • Gluten-free breadsticks with Ganoderma-fermented corncobs: technological andnutritional features / C. Cappa, G. Castorina, G. Fiorillo, M. Casiraghi, M. Rollini, G. Consonni, D. Erba, N. Negrini, A. Marti. - In: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE. - ISSN 0022-5142. - (2025 Mar 18). [Epub ahead of print] [10.1002/jsfa.14224]
  • Nutritional Characterization and Phenolic Profiling of Moringa oleifera Leaves Grown in Chad, Sahrawi Refugee Camps, and Haiti / A. Leone, G. Fiorillo, F. Criscuoli, S. Ravasenghi, L. Santagostini, G. Fico, A. Spadafranca, A. Battezzati, A. Schiraldi, F. Pozzi, S. di Lello, S. Filippini, S. Bertoli. - In: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES. - ISSN 1422-0067. - 16:8(2015 Aug 12), pp. 18923-18937.
  • Plasma Bisphenol-A concentration and body fat distribution : a pilot study in an urban area / S. Bertoli, A. Leone, A. Spadafranca, G. Fiorillo, S. Ravasenghi, L. Vignati, A. Battezzati. ((Intervento presentato al 64. convegno Congresso Nazionale Società Italiana di Fisiologia tenutosi a Ancona Portonovo nel 2013.
  • Circulating salicylic acid and metabolic and inflammatory responses after fruit ingestion / S. Rinelli, A. Spadafranca, G. Fiorillo, M. Cocucci, S. Bertoli, A. Battezzati. - In: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION. - ISSN 0921-9668. - 67:1(2012 Mar), pp. 100-104. [10.1007/s11130-012-0282-4]
  • Circulating salicylic acid and metabolic and inflammatory responses after fruit ingestion / S. Rinelli, A. Spadafranca, G. Alicandro, G. Fiorillo, M. Cocucci, S. Bertoli, A. Battezzati. ((Intervento presentato al 60. convegno Congresso Nazionale Società Italiana di Fisiologia tenutosi a Siena nel 2009.